Print Friendly, PDF & Email

Temareiser til Roma

En reise med innlagte vandringer, arrangert av kjentfolk, kan være en svært hyggelig måte å oppleve Roma på, enten man reiser alene eller sammen med andre. 

Det er mange fordeler med å velge dette alternativet:

  • Det blir som regel ikke vesentlig dyrere enn å reise på egenhånd, siden en reiseoperatør får mye bedre priser både på fly og hotell.
  • Du er sikret et hotell som holder god kvalitet
  • Transporten går enklere
  • De arrangerte lunsjene og middagene er på gode steder til gunstige priser
  • Du er sikret å få med deg mye historie og får sett steder du ellers ikke ville ha kommet på å se
  • Du slipper å stå i kø

  

Med Jan E. Hansen i Roma

Jan E. Hansen, tidligere kulturredaktør i Aftenposten, en av «De tre muntre herrer i Roma», forfatter av bøkene «Drømmen om Roma» og «Roma – 42 steder som skapte historie» er en eminent forteller. Han bor i Roma og kan gjøre oppholdet i «Den evige stad» til en enda mer minnerik opplevelse gjennom byvandringer og foredrag.

 

 

 

Temareiser Fredrikstad 

tilbyr flere turer til Roma. De presenterer et bredt spekter av turer, og hvor den faglige ledsager i seg selv tilføyer en viktig dimensjon. 

 

 

 

  


 

Til Roma med Romareiser.no

Romareiser.no har åpne turer til Roma for deg som ønsker å oppleve byen med en fin balanse mellom vandringer i det historiske sentrum, besøk på de kjente attraksjonene – og ikke minst –  lange lunsjer og middager i stemningsfulle omgivelser.

 

Romareiser.no kan også skreddersy programmer for grupper og firmaer som ønsker noe spesielt.

 

 

 

Vinturer til Roma

Roma by produserer ikke vin, selvfølgelig. Likevel kan du kombinere din Romatur med vinopplevelser av ulike slag, blant annet med besøk til vingårder i Lazio, rett utenfor Roma, eller til vindistrikter noe lenger nord.