Smaken av Roma
Nye trender & glemte oppskrifter fra Den evige stad
Selv 150 år etter Italias samling er landet fortsatt en delt nasjon hvor de ulike regionene defineres av sine lokale kjøkken. Og det romerske kjøkkenet, cucina romana, er utvilsomt et av de mest særpregede. I denne boken har journalist Katie Parla og fotograf Kristina Gill fanget Romas unike karakter og utvikling innen mat og kultur.
Boken er en kjærlighetserklæring til Roma, og viser hvordan dagens romerske kjøkken er influert av sin to tusen år gamle kultur og historie. Oppskriftene spenner fra klassiske favoritter og innovativ gatemat til fascinerende, delvis glemte oppskrifter. Forfatterne tar deg med på en kulinarisk reise inn i Romas fantastiske smaker – som du kan gjenskape på ditt eget kjøkken. Kristina Gills nydelige bilder fremhever både maten og den skjulte byen som turistene ikke så lett oppdager. Mellom oppskriftene og fotografiene finnes det reportasjetekster, tips og en adresseliste som gjør at boken også fungerer som en ypperlig reiseguide.
Gå til forlagets hjemmeside og bla i boken