Print Friendly, PDF & Email

Hvordan komme seg til Stadio Olimpico i Roma?

Stadion ligger nord i byen – ca. 8 km fra det historiske sentrum. På kampdag er det viktig å være tidlig ute da kollektivtransport ofte kan ta 35-40 minutter.

Komme seg til Stadio Olimpico 1Her er noen alternative måter å ta seg til Stadio Olimpico:

Komme seg til Stadio Olimpico 2Man kan reise med Metro A fra Termini til Ottaviano st. og deretter bytte til busslinje 32 til Piazzale Farnezina.

 

 

Komme seg til Stadio Olimpico 3Det er mulig å ta buss fra Largo Torre Argentina til Boselli (nr. 628 – Volpi/Farnesina). Herfra er det 700 meter å gå til Stadio Olimpico. Problemet er at bussen ofte blir stående å stange i trafikken.

 

Komme seg til Stadio Olimpico 4Det absolutt letteste er etter min mening å komme seg til Piazzale Flaminio, som ligger rett nord for Piazza del Popolo. Ta trikk nr. 2 derfra til Piazza Mancini, som er endestasjonen. Den går hvert 7. minutt. Turen tar ca. ett kvarter.

Komme seg til Stadio Olimpico 5Fra endestasjonen er det 5 minutter å gå gjennom parken, over broen og bort til Stadio Olimpico. Det er bare å følge etter horden som allerede er på vei til kamp.

 

Komme seg til Stadio Olimpico 6For Metro, buss og trikk er det samme billett. Billetter kjøpes i butikker/tobakksforretninger som har skilt med T.

Du kan kjøpe billetter som varer i 1 1/2 time, 24 timer osv.
Husk å validere billetten på den gule automaten når du går om bord. Det er ofte kontroll.

Komme seg til Stadio Olimpico 7Taxi fra sentrum koster EUR 30-40

Utfordringen kan være å komme seg tilbake til sentrum. Da er fremdeles sporvognen det beste alternativet. Ellers er det ca. tre kvarter å gå fra Stadio Olimpico til Piazza del Popolo.