Print Friendly, PDF & Email

Vinturer

Sett deg ned på en piazza og nyt et duggfriskt glass med den sødmefulle hvitvinen fra Frascati. Eller kanskje enda bedre; bli med på en vintur i området rundt Roma!

Du kan enten melde deg på en vintur fra Norge, eller bli med på en guidet tur til en vingård når du likevel er i Roma. Du kan også oppleve en guidet «vintur» uten å bevege deg ut av byen. For deg som er spesielt glad i italiensk vin kommer vi heller ikke utenom andre områder i Italia. Skulle turen gå til et annet sted enn Roma, anbefaler vi en tur til Italias beste vinområde, nemlig Piemonte.

Her finner du en oversikt over noen av de vinreiser som tilbys:

 

Vinturer 1Italia.no tilbyr fra tid til annen vinturer til Roma. De kombinerer oppholdet i det historiske sentrum med besøk på vingårder i distriktet.

Les mer!

 

 

 

 

Vinturer 2Viator formidler vintur fra Roma til den sydlige del av Toscana og Umbria, med anledning til å smake på viner fra noen av verdens beste vinområder.

 

Les mer!

 

Vinturer 3Hvis du ikke ønsker å forlate Roma, men oppleve en vinkveld i det historiske sentrum er arrangementet «Drink as the Romans do» et ypperlig alternativ.

 

 Les mer!

 

Vinturer 4Hvis du er Italiafrelst og ønsker å oppleve en eventyrlig tur til ett av verdens beste vindistrikter skal du vurdere å ta en vinreise til Piemonte, nord i Italia. Dette er et norskbasert selskap som tilbyr åpne turer eller skreddersydde programmer

 

                                                                   Les mer!